Emails aren't being sent

The issue was that the action had 'Run Once' toggled on, causing it to run only once per email address. The solution was to toggle it off to start receiving emails again when triggering the event.

This solution was generated by AI, if you think it's wrong, please report it.

D

dhruvbindra

6 months ago

Hi, I'm not sure why but my emails are no longer being sent. I trigerred the things from the dashboard twice and it was landing in promotions but after that it's just completely post. I'm concerned if it's anything to do with my DNS.


driaug avatar

driaug

6 months ago

Open-Source ContributorTeamUpdates

Hey there. Your action has Run Once toggled. This means that it will only run once per email address. You can toggle it off and you will start receiving emails again when you trigger your event!


driaug avatar

driaug

6 months ago

Open-Source ContributorTeamUpdates

This is the toggle I am talking about

Image

D

dhruvbindra

6 months ago

I thought that was the issue too so tried with a new email but nothing is getting sent


D

dhruvbindra

6 months ago

Image

driaug avatar

driaug

6 months ago

Open-Source ContributorTeamUpdates

I just tried from my email and am receiving the email just fine?

Image

driaug avatar

driaug

6 months ago

Open-Source ContributorTeamUpdates

What could be the issue is the delay, I don't recommend setting delays lower than 5 minutes. Your action is currently on a 1 minute delay


D

dhruvbindra

6 months ago

Okay phew, let me try this with more people. Did you receive this in your primary inbox? Also did you not put a name?


driaug avatar

driaug

6 months ago

Open-Source ContributorTeamUpdates

I did indeed not put a name on my contact so that is why that part is empty. For me it landed in my primary inbox!


D

dhruvbindra

6 months ago

Amazing, thank you so much! Would be sick if you could also mark as important, tryna warm up the email 🙂